Naar nieuwsoverzicht

Duurzame Inzetbaarheid

14 december 2020

Terugblik Thematafel Duurzame Inzetbaarheid - laatste bijeenkomst 7 december 2020
Collage thematafel afsluiting dec 2020

Afsluiting Thematafel Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid… we hadden de gezamenlijke uitdaging om dit thema concreet, meetbaar en tastbaar te maken voor organisaties in diverse branches.

Met een mooie groep van 12 deelnemers sloten we vandaag met de 8e ACE tafel Duurzame Inzetbaarheid af. Met sprekers Jean Paul van Smartlife Academy en Andreas van den Goorbergh van ACE. De groep had met elkaar veel behoefte om praktisch invulling te geven aan het onderwerp. Dit vanuit het geloof dat we als werkgever hier niet alleen iets mee moeten maar ook willen.

Hoe geven we sturing aan gedragsverandering van onze medewerkers. Daarbij wijzen we nog op de bijeenkomst van 19 november over Leiderschap. Waar Peter Verheijden van LVH-advocaten richting gaf om het onderwerp Duurzame Inzetbaarheid ook in je arbeidsovereenkomst een plek te geven. LVH-advocaten is ACE+ partner en je kunt hem hier altijd over benaderen. Het boekje Nudge van Richard Thaler waarin je praktische tips krijgt hoe je in jouw organisatie kunt sturen op gewenst gedrag. Bijvoorbeeld stoppen met roken of gezonder eten stimuleren. 

Voorblijblijvers.nl

ACE gaat met het nieuwe initiatief voorblijblijvers.nl de deelnemers ondersteunen om vanuit een positieve insteek mensen te gaan helpen bij te blijven en blij te blijven.

We doen dit met een 2-maandelijkse reclamecampagne voor op jouw werkvloer. Dit is voor ACE deelnemers kosteloos. Wil je meedoen? Laat het weten aan Karin of Andreas via info@ACEnetwerk.nl. De eerste 5 ACE werkgevers starten in 2021!

Lisa Ostermann (winnares Leids cabaretfestival) is het gezicht voor de komende 6 campagnes. Je kunt hier kennis met haar maken.

Heb jij ideeën over de volgende voorblijblijvers.nl campagnes? Stoppen met roken, betere voeding, omgaan met lastige collega’s, etc. etc. ? Denk mee en laat het weten aan Inge via info@ACEnetwerk.nlwij gaan jouw idee dan meenemen voor de campagnes in de 2e helft van 2021.

Meer weten?
Neem contact op dan gaan we snel in gesprek.

We kijken met plezier terug op deze persoonlijke en interactieve sessies, waarin de organisaties elkaar hebben uitgedaagd om buiten de gebaande paden te denken en te doen! We willen iedereen bedanken voor de waardevolle bijdrage. Fantastisch wat we samen gedaan en geleerd hebben!

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Grensoverschrijdend

14 maart 2024

Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Terugblik ACE bijeenkomst 20 februari 2024

Lees verder

Juridische actualiteiten

14 maart 2024

Juridische Actualiteiten 2024!

Terugblik ACE bijeenkomst 23 januari 2024

Lees verder