Naar nieuwsoverzicht

Bijsturen of doorpakken?

31 mei 2022

Met de zomer in het vooruitzicht zitten we al bijna op de helft van 2022. Een moment om even de tijd te nemen. Om terug te kijken én vooruit.
Andreas

Wat waren jouw intenties en doelen aan het begin van dit jaar? Ben je waar je wilde zijn? Welke uitdagingen heb je overwonnen? Wat heb je geleerd? Halverwege het jaar de ‘vinkjes zetten’ en even bezinnen helpt je om met nieuwe energie van de zomer te genieten en alles klaar te zetten voor een frisse start. Wat kunnen we komend halfjaar nog verwachten? Houd je alle veranderingen en uitdagingen in het HR-vak nog bij? Of ga je jouw aanpak toch bijsturen?

Wij helpen je daar met plezier in te inspireren. Door kennis te delen en verder te komen. Ben je erbij de komende ACE Bijeenkomsten? 30 juni sluiten we de eerste helft van 2022 feestelijk af. Met een ACE Festival boordevol inspiratie van Arjen Boekhold (co-founder van Tony's Chocoloney) en ACE+ partners die je verder kunnen helpen met hun expertise. En alle tijd om informeel met collega’s te sparren (mét een hapje en drankje uiteraard). Isolde gaat je alles laten zien wat jij met voorBLIJblijvers kan doen voor jouw medewerkers. Kortom een HR-feestje dat je niet wil missen! En neem een HR of OR collega van je eigen of een ander bedrijf mee. Zo maken we ons netwerk steeds groter en sterker. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten. Tot dan!

Andreas van den Goorbergh
Bestuurder ACE HR-Collectief

Ook up to date blijven val alle nieuwtjes rondom het ACE HR-Collectief? Bekijk alle nieuwsberichten en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Gerelateerde nieuwsberichten

prikbord met postit

16 september 2022

‘Never waste a good crisis’! Op weg naar nieuwe vormen

De zomer is voorbij en we staan weer te trappelen op weg naar de finish van 2022. Wat gaat dit najaar brengen. Hebben we corona een plek kunnen geven in ons leven en werk? Houden we onze energievoorziening op peil? En houden we het betaalbaar voor ons allemaal? Hoe krijgen we voldoende handjes en hoofdjes in onze bedrijven?

Lees verder

Mensen zitten in zaal

14 september 2022

Arbeidskrapte? Het beste halen uit elkaar!

Terugblik ACE bijeenkomst 13 september 2022

Lees verder

Benieuwd? Ervaar ACE tijdens een bijeenkomst.

Iedere bijeenkomst heeft een actueel HR-thema. We laten experts aan het woord en delen interactief en intercollegiaal kennis, inspiratie, vacatures en medewerkers.

Naar events