Naar nieuwsoverzicht

ACE Festival

14 september 2021

Terugblik ACE bijeenkomst 9 september 2021
ACE Festival

Wat was het een ontzettend leuke middag! Het was het fijn om elkaar eindelijk weer te ontmoeten. Dit op een prachtige locatie, onder het genot van een hapje en drankje en als kadootje heerlijk weer.

Andreas trapte de middag af met een warm welkom en een introductie van het thema HR als Gamechanger. Het overkoepelende thema voor de komende 5 bijeenkomsten, waarbij we elke bijeenkomst de verdieping zoeken over dit onderwerp.

WAFL – Waardevolle Flauwekul verzorgde de aftrap van dit thema en opende het ACE Festival. Zij namen ons mee in de wereld van verandering; hoe maak je verandering leuk, voor jezelf en voor anderen. Voor een succesvolle verandering heb je capaciteit, omgeving en motivatie nodig. En dat je weet waar de belangen van de ander liggen. Ze lieten zien hoe je zorgt voor verandering met plezier in een veilige omgeving. 
Download het eBook van WAFL - Gedragsverandering binnen organisaties.

Het ACE Festival

Hierna werd het Festivalterrein geopend en kon iedereen langs alle standjes lopen en kennismaken  met de ACE+ dienstverleners en hun producten of diensten. Als klap op de vuurpijl werd nog een leuke juridische muziekquiz verzorgd door Asselbergs & Klinkhamer advocaten.

Hieronder vind je alle Festival stands en dienstverleners, de line-up van het Festival: 

De Netwerkplek
De vragendokters/verbinders verbinden vraag en antwoord. Loes (Compiment Groep), Annemarie (ACE) en Andreas stonden voor je klaar! 

ACE+ product Positief Productief
Peter Verheijden van Leeman Verheijden Huntjens en Annemarie Palm-Windhorst vertelden meer over het product Positief Productief. Met een brede ervaring in het aansturen van organisaties kan Annemarie jou helpen om medewerkers vanuit intrinsieke motivatie efficiënter in te zetten, daarmee meer uit jouw organisatie te halen en veranderingen met draagvlak door te voeren.

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten waren Jeroen van Kollenburg (advocaat) en Esther Evenblij (juridisch medewerker en advocaat in spe) aanwezig van de sectie Arbeidsrecht. Zij verzorgden een ‘juridische muziekquiz’ waarin de (juridische) kennis werd getest aan de hand van muziek uit alle genres en van alle tijden. 

Van den Berg Training
Aan hand van groenten en fruit uit zijn moestuin, vertelde Jacco van den Berg van Van den Berg training over de ingrediënten van een Goed Gesprek. 

SBI Formaat
Het spel speel je niet alleen en de wereld verander je samen. Als expert en markleider in de wereld van medezeggenschap, werken wij aan duurzame participatie en goede arbeidsverhoudingen. Niet alleen trainen, coachen en adviseren wij medezeggenschappers, we brengen de werelden van bestuurders, HR en medezeggenschap ook samen. Want alleen samen maak je het verschil. Wil jij meer ontdekken van wat er mogelijk is met de medezeggenschap in jouw organisatie? Neem contact op met SBI! Lyan & Jytte

Voorblijblijvers
Bij & blij blijven. Wil jij medewerkers de kans geven om aan de slag te gaan met hun loopbaan, ontwikkeling, vitaliteit en inzetbaarheid? Dan helpen we je graag met www.voorblijblijvers.nl. Met aansprekende campagnes en leuke thema's, helpen we medewerkers stap voor stap met testen, bewustwording en praktische tips en tools. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Inge Hilberts van ACE vertelt je er graag meer over!

Deen 
Vanuit HR adviesbureau Deen waren Leo Zwinkels en Gertrude Smit aanwezig. Leo kan alles vertellen over werving, selectie en interim oplossingen. Deen Management Recruitment is als enige bureau in Nederland gespecialiseerd in het bemiddelen van Management en MT vacatures tussen de 60K en 100K op no-cure-no-pay basis en weet de mensen met het juiste karakter te vinden. Gertrude is onder meer verantwoordelijk voor assessment, coaching en training en ook hierbij staat Deens motto 'Toont karakter' centraal. 

Odyssee
Wij zijn Odyssee: training, coaching en advies op het gebied van Vitaliteit en Pensioen in Zicht. We zijn er voor medewerkers die met energie, motivatie en veerkracht een goede balans tussen werk en privé willen vinden, in alle fasen van de loopbaan tot en met de pensionering. 

Gezond naar Pensioen
Chris van Santen is de bedenker van de Generatieregeling en de Verlofspaarregeling. Met Gezond naar Pensioen adviseert hij organisaties hoe je een soortgelijke regeling kan introduceren in een organisatie. Ook zijn er tal van mogelijkheden om op individueel niveau afspraken te maken met medewerkers i.h.k.v. een duurzame carrière. Verder is Gezond naar Pensioen actief met de uitrol van de RVU regeling uit het pensioenakkoord met de bijbehorende financiële begeleiding van medewerkers! Rode draad in onze ondersteuning naar Organisaties  en medewerkers : MAATWERK. 

Rob d’Hondt
Mijn passie is het realiseren van beweging en impact vanuit écht contact. Ik communiceer en begeef mij op alle niveaus binnen organisaties. Door goed te luisteren bundel ik belangen, leg verbindingen en creëer ik draagvlak voor gezamenlijke doelen en resultaat waardoor er weer beweging en energie ontstaat. Ik breng mijzelf in! Dat doe ik binnen executive coaching, teamontwikkeling, optimalisatie van werkklimaat, van lijderschap naar leiderschap en als trainer en coach in Motiverende Gespreksvoering. Dit is een gespreksstijl om resultaten te boeken in situaties waarin de bereidheid tot verandering niet eenvoudig te bereiken is. Het doel ervan is om vanuit samenwerking duurzame motivatie op te bouwen om tot verandering te komen. Tevens ben ik auteur van het in 2019 gepubliceerde Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering.

Human Business Support
Human Business Support helpt werkgevers en medewerkers vooruit. Als werkgever wil je een werkfitte organisatie. Met een laag ziekteverzuim en productieve medewerkers. Waar iedereen vanuit talent kan ontwikkelen en (samen)werken. Leidinggevenden hun rol pakken. En de organisatie resultaat boekt. Op korte en lange termijn. Human Business Support helpt jou vooruit! Met de juiste kennis, begeleiding en praktische tools. 

Dorrianne en Rob gingen het gesprek met aan om beweging te creëren daar waar dat tav verzuim of duurzame inzetbaarheid soms lastig lijkt.

OCA
Kan ons behandelteam uw medewerker helpen bij (dreigend) verzuim?
OCA-behandelcentra bieden
Revalidatie bij chronische pijn
- Arbeidsrevalidatie bij (dreigen) verzuim
- Revalidatie na letselschade

Hoe?
- Een multidisciplinaire aanpak
- Het behandelteam bestaat uit revalidatieartsen, fysiotherapeuten, psychologen, ergotherapeuten
- Poliklinische trajecten op 17 vestigingen
- De therapie is gericht op vergoten van belastbaarheid, zelfmanagement en participeren.
- OCA biedt o.a. programma’s voor stress en burnout, long-covid of klachten van het bewegingsapparaat

DeeBee HR Services
DeeBee HR Services is het bemiddelingsbureau van Diana Bilkerdijk. Diana is inhoudsdeskundige als het gaat om de bemiddeling van HR professionals en zij vervult zowel vaste als tijdelijke vacatures voor uiteenlopende opdrachtgevers. Diana deelt graag haar kennis over de arbeidsmarkt voor HR. Zij weet hoe verschillend HR functies bij bijvoorbeeld een ziekenhuis, een groot productiebedrijf of een MKB bedrijf kunnen zijn. Diana’s dienstverlening onderscheidt zich door haar oprechte interesse om te achterhalen wat de kennis, kunde en ambitie van iemand is om hierover open, eerlijk en inhoudelijk in gesprek te gaan. Hetzelfde doet zij bij een organisatie die op zoek is naar een nieuwe vaste of tijdelijke HR-collega.

Ook onze dienstverlener Paul Mok van Berkenhof  Employee Benefits was aanwezig. 

Wij genieten nog even na! Iedereen bedankt voor de mooie bijdragen aan deze succesvolle middag!

Gerelateerde nieuwsberichten

Grensoverschrijdend

14 maart 2024

Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Terugblik ACE bijeenkomst 20 februari 2024

Lees verder

Juridische actualiteiten

14 maart 2024

Juridische Actualiteiten 2024!

Terugblik ACE bijeenkomst 23 januari 2024

Lees verder